Продукти

Галерия

MOTIF FURNISHING MOTIF FURNISHING MOTIF FURNISHING MOTIF FURNISHING MOTIF FURNISHING MOTIF FURNISHING






Сподели във Facebook





MOTIF FURNISHING

Име: MOTIF FURNISHING
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.motif.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Материали и консумативи за мебелната и интериорна индустрия
Дейност:

Проектиране и изработка на мебели по поръчка

Ключови думи: интериорен, дизайн, цялостно, обзавеждане, проектиране

За нас

MOTIF FURNISHING е компания, специално създадена да работи в услуга на клиента, като му предостави възможността да обзаведе своя имот, без да се налага да обикаля с дни по мебелните магазини, търсейки най-изгодната цена и точните размери. При нас всеки клиент получава индивидуално обслужване, професионален съвет, дизайнерски решения за всеки вкус и може да избере на едно място най-изгодната оферта
MOTIF FURNISHING
за предлаганите продукти на мебелния пазар. За нас работят високо квалифицирани професионалисти, които са готови да отговорят на Вашите изисквания и да дадат решение на всеки един въпрос, свързан с обзавеждането на Вашия имот. Нашите дизайнери ежедневно следят интериорните тенденции, а също така и посещават редица изложения в цяла Европа.

Ние вярваме, че интериорният дизайн е изкуството да израз
MOTIF FURNISHING
иш себе си по един различен начин и привилегията да бъдеш уникален. За това не Ви предлагаме просто мебели, а обзавеждане, което да изразява Вашите желания, мечти и да осигурява спокойствието и уюта в дома Ви.

Ние ценим времето на нашите клиенти и изповядваме философията, че времето е повече от пари. Motif познава, удовлетворява и се стреми да надхвърля нуждите и очакванията на своите клиенти.
 
Открийте ни в Google+